cover

Inovacioni centar  (ICEF)

Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu

ZA SARADNIKE ICEF-A
Korisničko ime:


Šifra:
Kursevi permanentnog obrazovanja
Certiport Sertifikacija

Inovacioni Centar Elektrotehničkog fakulteta u Вeogradu (ICEF) je zvanični partner Certiadria (Certiport) za Srbiju. Naš cilj je otvaranje Certiport zvaničnih Testing Centara kako bi se pomoglo ljudima da dobiju međunarodno priznate sertifikate.


Certiport je svetski lider u sertifikaciji ispita zasnovanih na učinku i testovima za pripremu za akademske institucije, radnu snagu i tržišta korporativne tehnologije. Certiport-ovi programi pružaju poslovno-orjentisanu sertifikaciju za zvanične Microsoft, Adobe, HP, Autodesk ili IC3 programe.


Na ovaj način se omogućava studentima kao i profesionalcima da imaju i dodatni međunarodno priznati dokaz svog obrazovanja. Najveća vrednost ovih sertifikata dolazi direktno od samih Microsoft, Adobe, Autodesk, HP ili IC3 i prepoznata je svuda u svetu.


Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Najpopularniji ispiti kod nas u proteklom periodu: Microsoft Office Specialist Microsoft Technology Associate Adobe Certified Expert Autodesk Certified User HP Accredited Technical Associate IC3

Ove i mnoge druge ispite možete polagati u našim Testing centrima.